Коща няма намерение да се примирява с положението си в Челси


Н. Гавазов

Коща няма намерение да се примирява с положението си в Челси

Нападателят на Челси Диего Коща ще бъде принуден да играе за Челси, но играчът остава в състояние на конфликт с мениджъра на отбора и с клуба като цяло. Напомняме, че в петък "сините" имаха последен шанс да продадат Коща на Атлетико Мадрид, но трансферът не се състоя и футболистът е принуден да продължи представянето си в тима на Антонио Конте, с когото испанецът се намира в напрегнати отношения.

През лятото Конте уведоми Диего, че повече не разчита на него, а това ядоса нападателя, който поиска смяна на отбора.

Според Телеграф, Коща не желае да играе за Челси, но вчера стана известно, че клубът го е включил в заявката за мачовете от Висшата лига, за това нападателят ще бъде принуден да тренира и да изпълнява задълженията си от своя договор, в противен случай Диего рискува постоянно да бъде глобяван - според различни източници, размерът на санкциите само до Нова година могат да достигнат 3 милиона паунда.

Коща обаче не е обезпокоен от развилата се ситуация през този трансферен прозорец и не възнамерява да се примирява и да изглажда конфликта си с Конте.

Нападателят няма мач са "сините" през новия сезон. През следващата седмица "сините" ще подадат заявката си за Шампионска лига и според различни източници, Диего няма да попадне там. А това означава само едно - конфликтът между Коща и Конте няма да приключи.

Напомняме, че нападателят бе основен играч за Челси през миналия сезон, след като вкара 22 гола за тима.

 

  Сподели
321