Фабрегас: Оставям бъдещето си в ръцете на Венгер


.

Фабрегас: Оставям бъдещето си в ръцете на Венгер

Сеск Фабрегас разкри, че той не може да гарантира на феновете на Арсенал, че през следващия сезон ще играе на "Емирейтс". Както е известно, Барселона проявява голям интерес към капитана на "артилеристите" и вече заяви своето желание да го привлече на "Ноу Камп". Пресата в Испания дори твърди, че до няколко дни сделката ще бъде факт, въпреки нежеланието на мениджъра на лондончани Арсен Венгер да се раздели с най-добрия си футболист.

На въпрос на журналисти във вторник вечер дали ще продължи да играе в следващия сезон в Арсенал, Фабрегас отговори накратко "Не".

"Аз ще кажа само едно нещо. Имам голямо уважение към Арсен Венгер, към клуба Арсенал и към феновете на Арсенал", допълни Фабрегас.

"Тук се чувствам толкова обичан - понякога имам чувството, че повече отколкото в моя дом", продължава испанският национал.

"Имах дълъг разговор с Арсен и това вероятно е най-важният ми и тежък разговор, който съм имал. Не искам да разкривам подробности и да говоря за това, защото го уважавам много. Той ми каза да се концентрирам върху моята си игра и върху представянето ми на Световното, и да оставя нещата в неговите ръце", продължава Сеск.

"Това и ще правя в момента: ще се концентрирам върху футбола, а Венгер ще се занимава с моето бъдеще", завършва Фабрегас.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
28