Баркли наистина отказал на Челси в последния момент


Н. Гавазов

Баркли наистина отказал на Челси в последния момент

Плеймейкърът на Евертън Рос Баркли в наистина последния момент е променил решението си относно своя трансфер в Челси. В последния ден за трансфери шампионите съгласуваха с мърсисайдци стойността на прехода на играча, чийто договор изтича в края на сезона. Двата клуба се договориха за сделка за 35 милиона паунда, като трансферът трябваше да стане факт около полунощ българско време. В последния момент обаче преходът на играча не се състоя и според информациите, футболистът в последния момент не е пожелал да се присъедини към "сините".

Оказва се, че тази информация отговоря на истината. Баркли се е отправил за медицински изследвания в Челси и даже е успял да договори условията на личния си контракт. В последния момент обаче 23-годишният футболист е размислил и е решил да остане на "Гудисън Парк".

"Клубовете вече съгласуваха сделката за 35 милиона паунда, а играчът се договори за личния си контракт, когато на нас ни позвъни агентът на Рос и каза, че той е променил решението си. Той ни каза, че иска да остане в Евертън. Това стана голяма изненада за нас, но такъв е футболът. При всички положения добре проведохме трансферната кампания и купихме много играчи, особено в атакуващата линия. Всички сделки бяха съгласувани с мениджъра Роналд Куман", заяви собственикът на Евертън Фарад Мошири.

 

  Сподели
417