Арсенал започна разследване срещу Уилшър


Н. Гавазов

Арсенал започна разследване срещу Уилшър

Арсенал започна вътрешно разследване срещу полузащитника Джак Уилшър, който се забърка в скандал в понеделник. Напомняме, че тогава англичанинът игра за младежите на лондончани срещу връстниците им срещу Манчестър Сити. В средата на второто полувреме противников футболист влезе остро в краката на Джак, който продължава с възстановяването си от стара травма.

Уилшър се ядоса и събори съперника на земята, което предизвика мел;е между играчите на двата тима. Скандалът продължи и в тунела, но с това не приключи всичко.

Веднага след двубоя журналистът Сам Морган написа в акаунта си в Twitter: "Кариерата на Джак Уилшър пробива ново дъно след шокиращия инцидент".

Това не се хареса на Уилшър, който реагира в своя акаунт: "Здравей, Сам. Искаш ли повече да научиш, колко ниско е паднала кариерата ми? Можем ли да обсъдим това? С нетърпение те очаквам".

Според информацията, Арсенал е започнал проверка на това изказване на Уилшър, което може да се разглежда като заплаха на играча. Ако се докаже, че с поста си Джак е заплашил журналиста, футболистът ще бъде наказан заради уронване престижа на клуба. 

  Сподели
112