ПСЖ е готов да плати 80 милиона за Санчес


Н. Гавазов

ПСЖ е готов да плати 80 милиона за Санчес

ПСЖ запазва своя интерес към нападателя Алексис Санчес и е готов да провери твърдостта на думите на мениджъра на Арсенал Арсен Венгер за намерението да задържи своята звезда, предлагайки 80 милиона паунда за играча от националния отбор на Чили. През това лято парижани нагледно демонстрираха, че техните финансови възможности са безгранични, след като подписаха с нападателя Неймар.

Сега ПСЖ е готов да удиви света още един път, предлагайки впечатляваща сума за играча, който ще стане свободен агент през следващото лято. Приоритет за Алекс остава Манчестър Сити, но парижани се надяват да заинтересоват 28-годишния чилиец, предлагайки му заплата от 400 хиляди паунда на седмица.

Ако такава оферта наистина дойде, ще бъде много интересно да се види каква ще бъде реакцията на Арсен Венгер, тъй като парите от продажбата на Санчес могат да бъдат инвестирани в укрепване на по-проблемни позиции.

По-рано днес се появиха съобщения, че Алексис се е примирил с оставането си на "Емирейтс", но твърдо е решил да не подписва нов контракт.

 

  Сподели
125