Киоун: Санчес няма да играе със спуснати ръкави, ако остане


Н. Гавазов

Киоун: Санчес няма да играе със спуснати ръкави, ако остане

Бившият защитник на Арсенал Мартин Киоун е убеден, че нападателят Алексис Санчес ще продължи да демонстрира игра от високо ниво, даже при положение, че мениджърът Арсен Венгер блокира неговото напускане на клуба. Съгласно слуховете, чилиецът е изразил желание за трансфер в Манчестър Сити, но френският специалист не желае да подсилва конкуренцията от Висшата лига.

"Санчес е това, за което сега винаги ще се говори и ще видим как Арсен Венгер ще се оправи с това. Самият Венгер продължи своя договор и не мисля, че той ще бърза за някъде - той ще иска да запази футболиста. Мисля, че Санчес ще играе, независимо от своята ситуация. Той не е от тези, които ще вършат работата си със спуснати ръкави. Пред Венгер има още две години в Арсенал, а той иска да проведе това време с колкото е възможно по-класни играчи, а Санчес е един от най-добрите в Европа", заяви Киоун.

"Арсен Венгер много се различава от много специалисти, с които съм работил. Той има специална връзка със своите играчи. Робин Ван Перси откровено си поговори с него и той го пусна. Но аз имам усещането, че този път той няма да пусне Санчес или който и да е друг играч. Венгер не иска да ги пуска, а това се обяснява с времето, което той възнамерява да проведе в клуба", завърши бившият защитник.

 

  Сподели
79