Съдбата на Сандро се решава в следващите 24 часа


Н. Гавазов

Съдбата на Сандро се решава в следващите 24 часа

Челси се надява, че в следващите 24 часа ще извърши пробив в преговорите за трансфера на левия защитник на Ювентус Алекс Сандро. Към момента шампионът на Серия А прави всичко възможно, за да задържи бразилеца. Ювентус предложи на своя играч нов контракт с увеличение на заплатата до 76 000 паунда на седмица.

"Сините" обаче са готови да плащат на Алекс още повече - 100 000 паунда на всеки седем дни, което прави над 1 милиона за година. В момента се провежда решаващият кръг от преговорите между двата клуба, като се очаква да има яснота до края на деня или най-късно във вторник сутрин.

Близки до Сандро източници твърдят, че играчът има интерес към отбора на Антонио Конте. Точно заради това Алекс ще отклони предложението на Ювентус за нов договор, както и няма да обърне никакво внимание на възникналия интерес от страна на ПСЖ.

Очаква се, че Сандро ще струва на Челси 65 милиона паунда. Като цяло, лондончани ще похарчат тази седмица 130 милиона паунда, оформяйки и трансфера на защитника на Рома Антонио Рюдигер и на полузащитника на Монако Темуе Бакайоко.

 

  Сподели
286