Юнайтед отправи оферта за Лаказет


Н. Гавазов

Юнайтед отправи оферта за Лаказет

Отказвайки се от намерението да подпише с нападателя на Атлетико Мадрид Антоан Гризман, Манчестър Юнайтед реши да отправи предложение към звездата на Олимпик Лион Александър Лаказет, съобщават френски източници. Напомняме, че вчера се появи информация, че "червените дяволи" са загубили интерес към Гризман, след като Атлетико не успя да се постигне отмяна на забраната за регистрация на нови футболисти.

В тази ситуация "червените дяволи" се принудиха да насочат своето внимание към нов нападател и това се оказа, че е Лаказет, за когото, както се предполагаше по-рано, трябваше да замени Гризман в Атлетико.

26-годишният французин може да се похвали с впечатляваща резултатност от 37 гола през миналия сезон, почти по гол на мач. Александр показа голмайсторския си талант и в предишните два сезона, когато вкара 23 и 31 попадения.

Според информацията, офертата на Юнайтед е в размер на 50 милиона паунда, които би трябвало да задоволят Лион, който по-рано се съгласи да продаде Лаказет на Атлетико срещу 50 милиона евро.

Мениджмънтът на Юнайтед обаче работи и по други цели, по-конкретно по трансфера на Ромелу Лукаку от Евертън, Алваро Мората от Реал Мадрид и на нападателя на Вердер Макс Крузе.

 

  Сподели
365