Юнайтед отправи питане за Алваро Мората


Н. Гавазов

Юнайтед отправи питане за Алваро Мората

Манчестър Юнайтед отправи официално питане до Реал Мадрид относно нападателя Алваро Мората. Както е известно Жозе Моуриньо търси да закупи поне един нападател през лятото заради травмата ма Златан Ибрахимович и неясните перспективи пред Уейн Рууни.

Според различни източници, клубът от "Олд Трафорд" е свързван с Антоан Гризман от Атлетико Мадрид и Ромелу Лукаку от Евертън, но Юнайтед работи и над евентуален трансфер на Мората.

"Червените дяволи" са установили контакт с лагера на 24-годишния испанец и са отправили питане до Реал, но към момента преговорите се намират на ранен етап. Впрочем, според източници от обкръжението на Мората, Юнайтед е показал най-голямо внимание към играча от всички клубове, които проявяват интерес към футболиста. В момента обаче Алваро е съсредоточен върху края на сезона и участието си във финала в Шампионска лига.

Напомняме, че Мората се присъедини към Реал през миналото лято, след два сезона в Ювентус. Връщайки се по-зрял като играч, Авларо така и не успя да си осигури място в стартовия състав на отбора, което предизвиква разочарование у него.

 

  Сподели
223