Моуриньо проведе спешни преговори с агента на Рууни


Н. Гавазов

Моуриньо проведе спешни преговори с агента на Рууни

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е поискал спешна среща с агента на нападателя Уейн Рууни, съобщава източник, близък до кухнята на клуба от "Олд Тарфорд". Предмет на разговорите е било бъдещето на английския футболист.

Напомняме, че във вторник Рууни даде интервю за The Independent, в което заяви, че иска да остане в клуба и да помага на отбора, но в същото време нападателят каза, че няма намерение да търка пейката. Уейн даде аналогично интервю и за Sky Sports вчера, което е предизвикало реакцията на Моуриньо.

Въпреки важния двубой със Селта тази вечер, португалецът е поискал спешна среща с агента на Рууни, която се е състояла след последната тренировка на отбора в сряда. По време на разговорите Моуриньо е уведомил представителя на Уейн, че няма да създава пречки за напускането на футболиста, а също така, че нападателят може да остане в отбора за следващия сезон, но игровата му практика ще е още по-малка от досегашната.

Към момента интерес към играча има от страна на Уест Хем и Евертън, като много е вероятно Рууни да се завърне на "Гудисън Парк".

 

  Сподели
115