Хирург: Ибра е в добра форма и може да играе още много


Н. Гавазов

Хирург: Ибра е в добра форма и може да играе още много

Нападателят на Манчестър Юнайтед Златан Ибрахимович, който неотдавна се подложи на операция на коляното, се намира в превъзходна форма. Това съобщи хонконгският хирург Фреди Фу, който оперира 35-годишния нападател. Операцията се състоя в Питсбърг в началото на месец май.

"Не мога да разгласявам много детайли, не искам да имам проблеми с Манчестър Юнайтед. Но мога да кажа, че Ибрахимович се намира в превъзходна форма във всичко. Костите, мускулите - всичко е толкова добре, колкото може да си представите това. Ибрахимович е един от най-добрите спортисти, до които някога съм се докосвал, той се намира в превъзходна форма. Той все още може да играе в продължение на дълги години", заяви доктор Фу за South China Morning Post.

По-рано агент Мино Райола каза, че медицинският център, където бе опериран Златан, са помолили шведа да дойде при тях след края на кариерата, за да може медиците да изучат колената и връзките на Ибрахимович.

Доктор Фреди Фу има на сметката си около 20 000 операции на колената, в това число на играчи от американския футбол и най-добрите играчи от НХЛ.

 

  Сподели
78