Моуриньо: На крачка сме от финала, но трудна крачка


Н. Гавазов

Моуриньо: На крачка сме от финала, но трудна крачка

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо сподели мнение за победата с 1:0 над Селта в първи мач от полуфиналите на Лига Европа.

"Трябваше повече да вкараме, особено през първото полувреме. Серхио Алварес е най-добрият играч на мача. Отчитайки, как играхме и създадените положения, ние победихме с малък резултат. Това е добър резултат, който ни дава минимална преднина. Но това нищо не променя. На "Олд Трафорд" ни очаква тежък мач", заяви Моуриньо.

"Добре се справихме с топката и я контролирахме. Голът на Рашфорд влезе по великолепен начин, именно това заслужавахме. Понякога има ситуации, когато топката сти на тревата, позволявайки ти да направиш това, което не се получава с игра. Успяхме да се обезопасим с игра в центъра", заяви Моуриньо.

"Убеден съм, че в неделя Селта ще играе с резервите, а при нас ще дойде с основния състав. Нищо не е решено, шансовете са 50 на 50. Надявам се, че "Олд Трафорд" ще играе за нас, както "Балайдос" игра за Селта днес. На крачка сме от финала, но трудна крачка", завърши португалецът.

 

  Сподели
34