Журналист: Играчите на Тотнъм гледат към други клубове


Н. Гавазов

Журналист: Играчите на Тотнъм гледат към други клубове

Журналистът от The Mirror Джон Крос заяви, че защитникът на Тотнъм Кайл Уокър има намерение да напусне клуба. Бранителят от началото на април изигра само три пълни двубоя във всички турнири, два пъти остана пейката през целия мач и два пъти влезе като резерва, включително и в последната срещата с Арсенал - две минути преди края на редовното време.

"Голяма част от играчите от основния състав на Тотнъм се намират на относително малки договори и това е факт. Мисля, че Уокър вече обърна внимание на интереса от страна на останалите клубове. Той по впечатляващ начин действа през този сезон, прояви се и послушайте ме, на мен ми се струва, че на Тотнъм наистина му липсваше Уокър в мача с Арсенал", заяви Крос.

"Трипиер е добър играч за резерва, но мисля, че Уокър има всички необходими качества: скорост, темп на игра и ум. Той внася нещо специално в играта на Тотнъм, както Роуз на противоположния фланг", каза още журналистът.

"Мисля, че Уокър съжалява, че може да получава повече, отколкото сега получава в Тотнъм. Мисля, че някои играчи на Тотнъм вече обръщат внимание на интереса от страна на други клубове, защото знаем, че Даниел Леви няма намерение да харчи големи пари. Но някои футболисти могат да поискат увеличение на заплатата, защото те наистина са великолепни", завърши Крос.

 

  Сподели
79