Бейли: Готвех се за Сити, но Моуриньо се обади


Н. Гавазов

Бейли: Готвех се за Сити, но Моуриньо се обади

Защитникът на Манчестър Юнайтед Ерик Бейли призна, че е бил близо до трансфер в Манчестър Сити, но е променил мнението си след позвъняване от Жозе Моуриньо.

"Намирах се в Кот д"Ивоар, когато получих обаждане от португалски номер. Той се представи, но аз в началото не повярвах. До трансфера си в Манчестър Юнайтед от мен се интересуваше Манчестър Сити. Мислени бях на "Етихад", но след това всичко се промени. Струваше ми се, че именно Моуриньо бе този, който наистина искаше да подпише с мен. Той прояви най-голям интерес, позвъни ми и за това аз съм в Юнайтед", заяви Бейли.

"Манчестър Сити контактува с моите агенти. Барселона също общуваше с него. Но те не се интересува от ме така, както Моуриньо. Той наистина настояваше за трансфера. Разбира се, когато подписваш договор, много е важен клубът, но и мениджърът е много важен. Допълнителна мотивация е, когато играчът знае, че и треньорът те иска. Винаги съм мислел, че Моуриньо е добър в работата си със защитниците. Следих играта на Варан и видях прогреса му при Моуриньо. Знаех, че Жозе може да ми помогне", каза още защитникът.

 

  Сподели
180