Рой Кийн: Това е краят на Рууни в Юнайтед


Н. Гавазов

Рой Кийн: Това е краят на Рууни в Юнайтед

Бившият полузащитник на Манчестър Юнайтед Рой Кийн изрази увереност, че кариерата на Уейн Рууни на "Олд Трафорд" е приключила. Снощи "червените дяволи" се нуждаеха от повече от 90 минути, за да сломят съпротивата на Андерлехт. В добавка, в края на второто полувреме отборът на Жозе Моуриньо загуби Златан Ибрахимович.

Но в добавеното време португалският специалист предпочете да пусне Антони Марсиал, а Рууни продължи да търка пейката. В крайна сметка Юнайтед успя да изтръгне победата с 2:1 и да се класира за полуфинала на турнира, където ще мери сили със Селта.

Кийн вижда в цялата ситуация доказателство, че Уейн вече няма бъдеще на "Олд Тарфорд".

"Ако погледнем картината в голям мащаб, бих казал, че това е краят на Уейн в Манчестър Юнайтед. Разбира се, той ще се появи в края на сезона, защото те имат много травми. Но той трябва да е ядосан на това, че не се появи на терена. Абсолютно съм уверен, че това бе последният пирон в неговия ковчег. Очаквах, че ще се ядоса, защото той е голмайстор на клуба. Мисля, че вече е загубил хватката си и предполагам, че е бесен от това", заяви Кийн.

 

  Сподели
153