Ливърпул може да стане последният клуб за Клоп


Н. Гавазов

Ливърпул може да стане последният клуб за Клоп

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп намекна, че може да завърши своята кариера в мърсисайдския клуб. Немецът, който през юни ще навърши 50 години, има договор с "червените" до 2022 година. Специалистът допуска ситуация, при която Ливърпул може да стане последното му работно място в кариерата на треньор.

"Когато кариерата ми завърши, аз няма да мога да кажа, че съм работил в десет клуба. Съществува не толкова нищожен шанс да тренирам само три отбора (предишните два са Майнц 05 и Борусия Дортмунд). Бих казал, че е малка вероятността да се движа от клуб в клуб. За мен винаги е било много леко да се съсредоточа върху това, което правя, защото става дума за дългосрочни проекти", заяви Клоп.

Също така немецът, който по-рано говори за своите планове да се оттегли в пенсия преди да навърши 60 години, изрази надежда, че ще успее да спечели трофей с Ливърпул.

"Ако успея до край да изпълня своя договор с Ливърпул, тогава ще има добри шансове да спечеля нещо тук. Ще се чувствам не комфортно, ако не спечелим нещо. Хората очакват от Ливърпул да печели трофеи", добави немецът.

 

  Сподели
158