Карагър: Кой баща би искал да види дъщеря си с играч на Арсенал?


Н. Гавазов

Карагър: Кой баща би искал да види дъщеря си с играч на Арсенал?

Бившият защитник на Ливърпул Джейми Карагър подложи на критика играчите на Арсенал, които снощи претърпяха поражение с 3:0 от борещия се за своето оцеляване Кристъл Палас.

"Уолкът говори, че това не е арсенал, но точно това е Арсенал. Именно такъв е отборът през последните 10-15 години. Година след година. Понякога техните играчи излизат за интервю след мача и казват нещо, но не бива да говорят, покажете на терена какво можете", заяви Карагър.

"Сега всичко изглежда така, сякаш играчите искат промени. Много уважавам Венгер, но клубът се нуждае от промени. Всички в Арсенал виждат един голям проблем. Мисля, че дотук се стигна, защото ръководството смята, че попадане в първата четворка за достоен резултат. Те трябва да забравят за това, никаква четворка, нужно е да се борят за трофеи", каза още бившият футболист.

"Те загубиха някои важни неща, които по-рано бяха характерни за Арсенал. Кой баща сега би искал да види дъщеря си с играч на Арсенал? Би ли искал такъв зет? С Арсенал нещо не е наред", завърши Карагър.

 

  Сподели
183