Билич: Няма да крия, борим за оцеляването си


Н. Гавазов

Билич: Няма да крия, борим за оцеляването си

Мениджърът на Уест Хем Славен Билич сподели мнение за загубата от Арсенал с 3:0, която стана пета поредна за "чуковете".

"Арсенал заслужи победата. Играхме нормално през първото полувреме, не само заради резултата, по принцип изглеждахме добре, забележително се защитавахме действахме добре на контраатаките", заяви Билич.

"Те вдигнаха темпото след почивката и вкараха, а след това бяха по-добри от нас. те действаха по-бързо. Искахме да удържим равенството и суха мрежата възможно по-дълго, още по-добре щеше да е, ако бяхме вкарали, за да ги накараме да нервничат. Но след гола те се отпуснаха", добави специалистът.

"Разбира се, че ние се намираме в борбата за оцеляване. Не е нужно да крия това. Това не е нещо негативно, това е животът. Казах на играчите да забравят днешния мач, пред нас има големи двубои. Много важна е срещата със Суонзи в събота. Ще се бием, за да останем в елита. Трябва да започнем да побеждаваме. Най-важното е да си върнем увереността. Една победа ще промени всичко. Трите точки на този етап са много важно нещо", завърши Билич.

 

  Сподели
125