Конте: Трябват още 18 точки, за да вземем титлата


Н. Гавазов

Конте: Трябват още 18 точки, за да вземем титлата

Мениджърът на Челси Антонио Конте сподели мнение за срещата с Манчестър Сити, която "сините" спечелиха с 2:1.

"Изглеждам изморен, защото днес страдах със своите играчи, сякаш заедно с тях тичах по терена. Но трябва да сме доволни, защото победихме съперника, това е най-добрият отбор в лигата. Мисля, че имат великолепен мениджър, най-добрият в света. Великолепно е да спечелиш толкова важен мач в края", заяви Конте.

"Сега трябва да си починем и да се възстановим, защото след два дни имаме пореден мач. На този етап на сезона е лесно да си нервен. Много голям натиск. Загубихме предишната среща, макар че не го заслужавахме. Добре реагирахме. Изглеждахме силни и показахме какво значи да бъдем добър отбор. Не се играе лесно с такъв съперник. Искам да благодаря на феновете, защото те ни подкрепяха", добави италианецът.

"Остават осем мача и знаем, че Тотнъм може да спечели всичките осем двубоя, за това ние трябва да вземем 18 точки, за да спечелим титлата. Мисля, че е правилно да се мисли, че ще стигнем до края. Когато виждаш как побеждават твоите съперници, трябва да побеждаваш, за да завоюваш титлата. Това е всичко, което трябва да направиш", завърши Конте.

 

  Сподели
169