Ибрахимович намекна, че ще продължи договора си с Юнайтед


Н. Гавазов

Ибрахимович намекна, че ще продължи договора си с Юнайтед

Нападателят на Манчестър Юнайтед Златан Ибрахимович може да продължи договора си с клуба. Напомняме, че в контракта на шведския футболист има клауза, позволяваща удължаване на взаимоотношенията до лятото на 2018 година.

"Харесва ми в Манчестър Юнайтед, аз получавам удоволствие тук. Където и да съм ходил, винаги съм се раздавал на 200% и правя това, което мога да върша най-добре. Идвам, побеждавам и си заминавам. И когато си тръгвам няма никаква обида или съжаление. Но никога не оставям незавършена работата си", заяви Ибрахимович.

"Нека видим какво ще се случи през лятото. Преговорите продължават. Имам възможност да удължа договора си с още една година. Докато съм тук искам да показвам всичко най-добро от себе си", каза още нападателят.

"Играя във фантастичен клуб, без никакво съмнение в един от най-големите клубове и получавам удоволствие от това. Отборът се ръководи от най-добрия треньор в света, който е победител, това е идеалният мениджър за Юнайтед. Не са много футболистите, които могат да се похвалят с това, че са играли за Манчестър Юнайтед. Хората искаха да бъда тук, а аз избрах най-добрия английски клуб", завърши Ибрахимович.

 

  Сподели
35