Моуриньо: Около нас има много врагове


Н. Гавазов

Моуриньо: Около нас има много врагове

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо сподели мнение за срещата-реванш от осминафиналите на Лига Европа с Ростов и за пореден път се оплака от трудния календар пред отбора.

"Страхувахме се от допълнителното време. Това бе труден мач. Ние имаме много врагове. По идея наш враг трябваше да е само Ростов, но ние имаме повече. Трудно ни бе да играем с десет човека в понеделник, трудно ни бе сега, ще ни е трудно в неделя по обед. Около нас има много врагове", заяви Моуриньо.

"Много хора ще кажат, че трябваше да вкараме повече голове. Но много са срещу нас. Моите играчи са невероятни. Може би ще загубим в неделя. Умората си има своята цена", каза още португалецът.

"Завинаги ще запомня разговора с делегата на УЕФА в Ростов. Той ми каза, че ако наш играч получи травма, тогава ще му изплатят обезщетение. Изглежда, че така мисли и този, който е решил да има мачове в неделя и понеделник", каза още Жозе.

"Изглеждахме свежи през първото полувреме и доминирахме, създавахме положения. Ростов даже не можеше да мине централната линия. Всичко изглеждаше така, сякаш ще вкараме два гола и всичко ще приключи. Но не успяхме, оставихме под въпрос всичко и те доведоха мача до период, в който можеха да ни създадат проблеми. Ние играхме открито, те също. В края възникнаха проблеми, травми, наложи се да правя смени", добави Моуриньо.

"Много съм разочарован от отпадането на Манчестър Сити. Не се шегувам. Сериозно. Това е лошо за нас по много причини. Нито един отбор от първата петица, които са пред нас, не остана в евротурнирите. Сега те ще играят по един мач на седмица, както като цяло го правят през сезона. Те не знаят какво е умора. А ние се сражаваме на предела", завърши мениджърът.

 

  Сподели
179