Моуриньо: Погба не е виновен, че някои експерти имат проблеми


Н. Гавазов

Моуриньо: Погба не е виновен, че някои експерти имат проблеми

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо сподели мнение за полузащитника Пол Погба, който бе подложен на критика за лошата си игра в мача с Челси.

"Според мен, светът губи своите ценности и всичко това се вижда. Завистта излиза на определено ниво, а това ме плаши. Особено що се отнася до следващото поколение, ако ситуацията продължава да се развива в това направление", заяви Моуриньо.

"Погба не е виновен, че получава десет пъти повече пари, отколкото е плащано на някои футболисти в миналото. Не е негова вината, че някои експерти имат сериозни проблеми в живота и им се налага да си броят всяка стотинка, докато Погба е мултимилионер", добави Жозе.

"Всичко това не е негова вина. Мисля, че Пол заслужава уважение. И неговото семейство го заслужава. Погба произлиза от работническо семейство. Те са имали три деца. Убеден съм, че са се нуждаели от много храна, тъй като момчетата са едри. Без съмнение, мама и татко е трябвало усърдно да работят в продължение на много години", продължава португалецът.

"Момчето пристига в Манчестър като тийнейджър. Той се е е борил за кариерата си тук и не се е изплашил да се отправи в друга страна в търсене на по-добри условия. Никой нищо не му е дал. И аз много сериозно се безпокоя за следващите поколения, защото ситуацията се развива така, че завистта прониква навсякъде. Доволен съм от Пол. И клубът е доволен от този футболист. Отчитайки характера му, на Погба не му пука какво говорят хората", завърши Моуриньо.

 

  Сподели
22