Конте: Надявам се да остана в Челси задълго


Н. Гавазов

Конте: Надявам се да остана в Челси задълго

Мениджърът на Челси Антонио Конте заяви, че няма намерение да напуска клуба.

"Много се радвам, че получавам такъв опит. Това е невероятен момент за мен и моето семейство. Да, през този сезон жена ми и дъщеря ми живеят в Италия, но аз се надявам, че те ще дойдат тук и ние ще сме заедно, защото се нуждая от тях", заяви Конте.

"Надявам се, че ще мога да работя в Челси още дълги години. Винаги когато започваш нов проект с нов отбор, искаш да останеш задълго и да построиш нещо специално. Разбира се, за да го построиш е нужно време. Тук трябва не само да побеждаваш, но и да играеш добър футбол", добави италианецът.

"Бе трудно в началото на сезона, след неуспешна година. Нос ъм доволен от играчите, защото те показаха своята привързаност към работата, борба и готовност да се върнат в сражението за титлата. Най-важното е успехът на отбора, играчите и мениджъра. Бях уверен когато реших да дойда тук и да се боря с останалите класни мениджъри. Важното е да продължаваме в този дух, защото до края на сезона може да се случи всичко, а ние искаме да останем първи", завърши Конте.

 

  Сподели
88