Коща: Свалям шапка пред Дрогба


Н. Гавазов

Коща: Свалям шапка пред Дрогба

Нападателят на Челси Диего Коща даде интервю за клубната телевизия, в което разказа за взаимоотношенията си с легендата Дидие Дрогба в първата си година на "Стамфорд Бридж".

"Пример за мен какъв трябва да бъде един централен нападател е Дидие Дрогба. Той винаги е бил силен, много вкарваше, остана висококласен играч. Помагаше ми дори само да гледам тренировките му. Възхищавах се на неговите изпълнения. В голяма степен гледах мачовете на Челси именно заради Дидие", заяви Коща.

"Той бе много популярен, за него много се говореше. Обичах да му гледам играта даже в състава на националния отбор на Копт д'Ивоар", каза още нападателят.

"Дидие винаги отлично се отнасяше с мен. Не казвам, че съм се страхувал от него, но Дидие абсолютно точно се отнася към легендите, творящи история в Челси. Тук той е писал история, така че можеше да бъде високомерен към мен, но това никога не се случи", продължава испанецът.

"В паметта ми ще останат само топлите спомени за Дидие, ще му благодаря навсякъде, където го видя. Успявах добре да играя, вкарвах голове, а той винаги ми помагаше, поддържаше ме. Свалям шапка пред Дидие", завърши Коща.

 

  Сподели
85