Реднап: Този, който замени Венгер, ще получи много добра работа


Н. Гавазов

Реднап: Този, който замени Венгер, ще получи много добра работа

Футболният експерт Джейми Реднап е на мнение, че длъжността мениджър на Арсенал е много добра работа.

"Не мога да си представя по-добра работа от това да замениш Венгер в Арсенал, когато той напусне отбора. Това няма да е същото както когато трябваше да бъде заменен Сър Алекс в Манчестър Юнайтед. Той си тръгна след като спечели 5 от последните седем титли във Висшата лига", заяви Реднап.

"Венгер има само два трофея за последните 12 години, а тези дни отново изпусна шанса да се бори за титла във Висшата лига. При това новият мениджър ще наследи отлична академия, отлична тренировъчна база и пари", каза още експертът.

"Дълбоко уважавам Венгер и всичко, което той е постигнал в Арсенал, но клубът прекалено голямо значение отделя на попадането в Шампионска лига. Това вече е много малко, за да привличаш добрите играчи. Канте се присъедини към Челси, а те даже не играят в евротурнирите. Но Челси стана шампион преди две години и по всичко изглежда, че тази година те отново ще направят това. Убеден съм, че феновете на Арсенал предпочитат два пъти да станат шампиони и да се провалят в един сезон, отколкото три пъти да финишират в топ 4", завърши Реднап.

 

  Сподели
89