Моуриньо: Знам кой играч искам да получа лятото


Н. Гавазов

Моуриньо: Знам кой играч искам да получа лятото

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо обясни отсъствието на покупки през зимния трансферен прозорец, а също така коментира бъдещето на Уейн Рууни и Ашли Йънг в клуба. 

"Някои ще кажат, че Уейн и Ашли не са играли в много мачове, но двамата записаха по няколко участия. Това ни позволи да дадем почивка на други състезатели, а все още играем на всички фронтове и не можем да се разделим с други хора. Затова Йънг остава, той бе включен в групата за Хъл Сити, като същото важи и за Рууни. Те ще са с нас поне до края на сезона, защото не можем да се лишим от услугите им, а и не очакваме нови попълнения", коментира мениджърът.

"Не мога да говоря за останалите отбори, какво те мислят и какви са техните решения. Не знам какво да кажа. Ние сме съсредоточени към летния период. Харесват ми моите играчи и няма какво да правя. Знам какво искам. С всяка изминала седмица все повече опознавам футболистите си, своя отбор, конкуренцията в тима. Добре познавам Висшата лига, но този турнир се намира в постоянна еволюция", заяви Моуриньо.

"Знам какво искам. Пазарът затваря днес, така че няма смисъл да говорим за следващия трансферен прозорец, след като имаме толкова мачове, борби и добри играчи, за което трябва да работим", каза още португалецът.

"Ако ме попитате, знам ли какво искам през следващия трансферен прозорец, аз ще ви кажа - да, знам. Може ли да получа играча? Ще се постарая. Винаги трябва да бъдем реалисти", завърши Моуриньо.

Напомняме, че през последните месеци в британската преса активно се носят слухове, че Юнайтед е заинтересован от покупката на нападателя на Атлетико Антоан Гризман.

 

  Сподели
45