Карагър: Ливърпул със Стъридж играе сякаш е с десет човека


Н. Гавазов

Карагър: Ливърпул със Стъридж играе сякаш е с десет човека

Експертът към Sky Sports Джейми Карагър подложи на критика нападателя на Ливърпул Даниел Стъридж за играта му в мача със Саутхемптън в срещата-реванш от полуфиналите на Купата на Лигата.

"Ако Стъридж играе и не вкарва, тогава Ливърпул играе с десет човека, защото Стъридж нищо друго не може да предложи. Единственото основание да го държат в състава е способността му да завършва атаките. Сега той нищо друго не прави", заяви Карагър.

"Той игра ужасно срещу Саутхемптън, обикновено вкарва в такива положения. Сега е съвършено друг играч в сравнение с този, който дойде в Ливърпул при Брендън Роджърс. Той търсеше възможност да прониква в защитата на съперника, имаше скорост. не знам напълно ли пропадна скоростта му или той се страхува заради травмите, но няма скорост. Всичко, което прави се свежда до работа с топката", каза още Джейми.

"Сега го критикуваме, защото не реализира положенията си, но ако погледнете количеството му попадения за Ливърпул в съотношение голове и проведени мачове, той има фантастичен показател. Но аз говоря за неговата скорост и играта му като цяло", завършва Карагър.

 

  Сподели
113