Мхитарян: Не преследваме рекорди, целта е попадане в топ 4


Н. Гавазов

Мхитарян: Не преследваме рекорди, целта е попадане в топ 4

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Хенрих Мхитарян благодари на феновете за подкрепата в мача с Ливърпул и обеща, че отборът ще се опита да се върне на победния път. 

"Атмосферата в мача бе чудесна, винаги ти се иска да видиш такова нещо. Благодаря на нашите фенове, те вярваха в нас и ни подкрепяха до самия край. Резултатът не може да го определиш като добър, но не загубихме, така че не е и ужасен. Можехме да победим, можехме да загубим, но мисля, че повече заслужавахме победата, защото играхме като единен отбор и положихме максимални усилия, за да победим", заяви Мхитарян.

"Резултат 1:1 не е лош, тъй като се намираме на крачка от първата четворка и в следващите мачове ще направим всичко възможно, за да се доближим до първото място. Ще започнем нова победна серия от следващата среща. Не преследваме рекорди, нашата цел е да попаднем сред четирите най-добри, а за да го постигнем, трябва да побеждаваме. Не бива да се съсредоточаваме върху рекордите, тъй като всяка победна серия все някога завършва. Просто трябва да продължим своята работа и да печелим мач след мач", каза още арменецът.

 

  Сподели
190