Кошчелни: Надявам се да завършим първи


Н. Гавазов

Кошчелни: Надявам се да завършим първи

Защитникът на Арсенал Лоран Кошчелни сподели мнение за перспективите пред отбора през този сезон. Според французина, лондончани могат да завършат кампанията като шампиони на Висшата лига.

"Увереността се завръща с победите. Най-важното сега е да продължаваме да побеждаваме. Надявам се, че ще можем да завършим на първо място. Загубихме първата среща през сезона, а след това се върнахме с добра серия и голямо количество победи. През миналата седмица отстъпихме в два мача, за това трябваше да се върнем на победния път. Запазихме спокойствие, тъй като знаем, че винаги можем да намерим решение срещу отбори като УБА както в началото на срещата, така и в края. Този път го направихме в края", заяви Кошчелни.

"Жиру остана концентриран. Имаме не 11 или 18 футболисти, а 25. Всички играчи са много важни за нас. Те могат да бъдат нужни, когато някой получи контузия или бъде наказан. Всеки трябва да бъде готов да се сражава за отбора. Жиру започна титуляр и се раздаде за победата. Бореше се и то много, за това вкара и победния гол", каза още защитникът.

 

  Сподели
141