Два гола на Златан носят успеха на Юнайтед срещу УБА (видео)


FUTBOL-TV

Два гола на Златан носят успеха на Юнайтед срещу УБА (видео)

Манчестър Юнайтед постигна трета поредна победа в Премиър лийг. "Червените дяволи" надиграха с 2:0 домакините от Уест Бромич, като и двете попадения днес реализира Златан Ибрахимович (5', 56').

Гостите от Манчестър поведоха рано в двубоя и улесниха задачата си до края. Още в 5-ата минута Златан Ибрахимович засече с глава чудесно центриране на Джеси Лингард и реализира за 1:0. В 24-ата минута удар на Уейн Рууни бе избит в напречната греда от Фустър.

В 32-рата минута Мат Филипс центрира добре отдясно, Рондон засече, но не успя да насочи добре топката и тя премина доста далеч от целта. До почивката Лингард пропусна още една добра възможност за гостите.

Скоро след почивката Златан Ибрахимович оползотвори добро подаване от Уейн Рууни и бе точен за 2:0 в 56-ата минута, преодолявайки Фостър, който бе заблуден и от рикошет след удара на шведа. Пол Погба също имаше възможност да се разпише, като в 69-ата минута овладя топката и стреля, но отново Бен Фостър се намеси навреме.

Трябва да се отбележи, че Крис Смолинг се завърна в игра за "червените дяволи“ след като няколко седмици лекуваше травма. В крайна сметка Манчестър Юнайтед заслужено се поздрави с успеха.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
78