Колимор: Юнайтед по-добре да подари Фелаини на някой


И. Ангелов

Колимор: Юнайтед по-добре да подари Фелаини на някой

Бившият нападател от Висшата лига Стан Колимор заговори за нуждата от освежаване на състава в Манчестър Юнайтед. Той сподели мнението си за класата на полузащитника Маруан Фелаини, чиито изяви му донесоха доста неприятности в последните няколко седмици, като според Колимор той трябва да освободи място за идващи играчи:

"Аз бих разкарал белгиеца. Дори за без пари, още като отвори прозореца следващия месец. Това ще е истинско послание към съблекалнята, че Моуриньо е сериозен, и че ще е наоколо за дълго време. След това бих продал играчите, които нямат бъдеще на Олд Трафорд и бих взел нови, може би две попълнения, които са блестящи, по-гладни и които се вписват в класата на Юнайтед.

"Бих продал Фил Джоунс, Маркос Рохо, Бастиан Швайнщайгер и Морган Шнайдерлин следващия месец, ако можех. Зная, че много от феновете ще са ядосани и ще кажат, че Джоунс играе добре последните седмици, но аз не мисля, че младежът отговаря на техния стандарт. Той определено няма да е част от ядрото играчи на Моуриньо, около което ще се строи."

  Сподели
108