Карик и Йънг: Резултатите и златото идват


И. Ангелов

Карик и Йънг: Резултатите и златото идват

Полузащитниците на Манчестър Юнайтед Майкъл Карик и Ашли Йънг заговориха за играта и резултатите на клуба в последния сезон. Според ветерана Карик Жозе Моуриньо притежава прекалено много качество в състава си, за да остане отбора без злато в края на кампанията:

"Ние искаме да сме на върха и да се състезаваме. Ние не сме се отказали да печелим титли още - много е рано за това и имаме прекалено много качество за да се предадем от каквото и да било. Ние не чувстваме, че резултатите отговарят на играта, която показваме - знаем, че можем да променим всичко.

"Сега е важен момент да се събере инерция защото седмица след седмица идват мачове без почивка по Коледа. Това е важен период в годината. Трябва да печелиш мачове и да си във форма. Това е нашата цел. Знаем, че ни трябват трите точки. Трудно е да не се разочароваш, защото с представянията ни ние заслужаваме победи. Дори когато не загубим, ние чувстваме, че е трябвало да победим. 

"Не чувстваме, че имаме лош старт. По резултати това може да излезе така. Но в същото време се чувства, че това е притъпено от добрата игра. Има много позитиви в индивидуалните представяния и до края на сезона мисля, че всичко ще се оправи," завърши Карик.

Неговите думи бяха подкрепени от крилото Ашли Йънг:

"Виждате начинът, по който играем. Ние сме разочаровани с равенствата, които имахме, но представянията са там и виждате, че резултатите идват. Сега идват жизненоважни няколко седмици. Когато си в коледния период мачовете идват бързо и нагъсто, няма време за почивка защото се играе мач след мач. 

"Ние ще направим всичко възможно да вземем точките и да натрупаме инерция до края на годината. Имаме някои тежки мачове но имаме отбора и играчите, които да свършат работа."

  Сподели
91