Конте: Коста е истински войн


И. Ангелов

Конте: Коста е истински войн

Мениджърът на Челси Антонио Конте похвали своя нападател Диего Коста след като той спечели наградата за Играч на месеца в английската Висша лига. Челси обра наградите в този месец след като самият Конте спечели приза за Мениджър на месеца, а Гол на месеца бе връчен на Педро от състава на "сините":

"Да, мисля, че Диего е истински войн. Той е добър за отбора защото е важно да имаш много войници по време на мач. Диего показва, че гори и може да го изрази по най-добър начин на терена. Мисля, че това е фантастично за него, за клуба, за мен, за феновете и за всички нас защото той играе много добре.

"Ние работим много да го въвличаме в играта ни. Мисля, че головете му помагат на отбора. Мисля, че е правилно Диего да се показва в правилна светлина, защото преди той не показваше по този начин отдадеността си. Сега го прави. Важно е да показва най-доброто от себе си във всеки момент в мача. Трябва да мисли много и да е въвлечен в играта. 

"Във всеки мач аз искам едно и също от моите играчи, да са концентрирани над мача. Да са фокусирани над резултатите. Винаги това искам преди срещата."

  Сподели
86