Варди с хетрик в победата над Ман Сити (видео)


И. Ангелов

Варди с хетрик в победата над Ман Сити (видео)

В срещата от поредния петнадесети кръг на английската Висша лига шампионът Лестър Сити посрещна Манчестър Сити на своя "Кинг Пауър Стейдиъм" за победата от 4:2. Днес Джейми Варди вкара първия в кариерата си хетрик във Висшата лига, като Анди Кинг добави гол за домакините, а Коларов вкара с първия точен удар на Сити в мача преди Нолито да удвои.

Началото на мача беше експлозивно за домакините, като още в 3-ата минута Варди беше изведен от Ислам Слимани в наказателното поле и матира вратаря за 1:0. 2 минути след това Анди Кинг реализира с красив удар от дъгата отново след подаване на Слимани - 2:0.

В 20-ата минута Варди направи резултата класически когато една висока топка бе продължена от Марес на пътя на нападателя, който пак не сбърка от добра позиция за 3:0. До почивката Лестър се прибра, а Сити не достигна до удар.

След почивката домакините продължиха да се бранят с всички играчи, а гол падна чак в 78-ата минута когато едно лошо подаване назад бе пресечено от Варди и той стреля от труден ъгъл, като бе нужна технологията на гол-линията за да се определи, че резултатът е 4:0.

4 минути след това Фухс фаулира Силва на опасна позиция до наказателното поле и Александър Коларов върна гол от пряк-свободен удар, изпълнен перфектно - 4:1. В 90-ата минута Сити отново се разписа чрез Нолито, който завърши ниско центриране за крайното 4:2 и време за повече голове нямаше.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
120