Ибра: Юнайтед трябва да е безпощаден


И. Ангелов

Ибра: Юнайтед трябва да е безпощаден

Нападателят на Манчестър Юнайтед Златан Ибрахимович заяви, че трябва отборът му да започне да затваря мачовете си когато получи такава възможност. В последно време добрите мачове за момчетата на Жозе Моуриньо разочароват в края, както миналата седмица при 1:0 срещу Евертън дузпа в последната минута донесе равенство на противника. Подобна съдба беше изживяна по-рано през сезона срещу Арсенал:

"Ние създаваме много шансове и понякога можем да спечелим и само с 1:0. Но мисля, че се научихме, че трябва да вкарваме повече от един гол и така да сме сигурни, че ще вземем трите точки. Трябва да затваряш мачовете при 1:0, можеш да го направиш. Не ти трябва победа с 4:0 всеки път. Дано започнем да убиваме отборите с втори гол. Искаме да вземем всеки мач.

"Докато създаваш положения, все някога ще вкараш. Мисля, че се представяме много добре. Отборът има баланс, имахме и малко липса на късмет, а в някои мачове допуснахме лесни грешки и голове, но повечето мачове са ни добри. Ако вземем няколко победи поред това ще ни даде увереност. Не играем лошо."

  Сподели
88