Браво: Критиците гледат само лошите ми изяви


И. Ангелов

Браво: Критиците гледат само лошите ми изяви

Вратарят на Манчестър Сити Клаудио Браво вярва, че неговите грешки по време на мачове се наказват жестоко от медиите, вместо да се обърне внимание и на добрите му изяви по време на срещите на "гражданите". Чилиецът дойде като заместник на Джо Харт в тима, но не успява да спечели уважението на острова все още:

"Проблемът е, че от 300 паса ще направиш една грешка... Аз имах такъв лош късмет в един мач, в Шампионска лига с Барселона, когато ме изгониха. Но това са рискове, които трябва да поемаш. Критиките винаги ще са там и аз нямам проблем с това.

"Всъщност аз често приемам критиките защото чувствам, че това помага да се подобря и да стана по-силен. Аз почти не запомням комплиментите. Сега ние градим идеята си за играта на тима. Мисля, че сме позитивни в този смисъл. Може би резултатите не са позитивни но като цяло прогресираме със страхотни представяния.

"Трябва да следваме тази идея. Не може да играем 10 мача и след това да вземем нов метод на игра. Трябва ни време. В Барселона имахме един стил с години, от деца до първи отбор. Тук имахме само няколко месеца тренировки да научим различен стил на игра от останалите отбори във Висшата лига."

  Сподели
108