Монреал: За Арсенал е привилегия да има Йозил и Санчес


И. Ангелов

Монреал: За Арсенал е привилегия да има Йозил и Санчес

Официалната страница на Арсенал цитира бранителя на клуба Начо Монреал, който заговори за колегите си в полузащита и атака Месут Йозил и Алексис Санчес. Напоследък медиите често засягат темите за техните договори, които изтичат през 2018-та година, като мениджърът на клуба Арсен Венгер също заговори за надеждите си за удължаване.

"И Алексис и Месут са във футбола от дълго време вече. Всеки знае какво могат да правят те и трябва да кажем, че за нас е привилегия да ги имаме в тима. Мисля, че за всички наши противници е тежко да отделят време да се приготвят за игра срещу тях двамата.

"Месут, например, той е играчът, който свързва цялата игра. А Алексис е завършен футболист. Той е много добър във въздуха въпреки факта, че не е най-висок. Има добър удар и се позиционира много добре. Той вкарва голове и наистина има всичко. Бих казал, че амбицията му го прави толкова страхотен. Той просто иска повече винаги. Когато го заменят докато водим с 3:0 той не е щастлив защото той иска още. Иска да играе и да се подобрява."

  Сподели
166