Мкхитарян: Разбирам защо Жозе не ме пуска


И. Ангелов

Мкхитарян: Разбирам защо Жозе не ме пуска

Крилото на Манчестър Юнайтед Хенрих Мкхитарян призна пред Sky Sports, че е очаквал да получи повече игрово време след трансфера си при "червените дяволи" от Борусия Дортмунд през лятото. Полузащитникът обаче отказа да обвини Жозе Моуриньо за липсата на игра, като посочи причината в себе си:

"Нямаме лоши отношения с него, винаги сме били добри един с друг, но проблемът не е в него, а в мен. Сега разбирам защо получих шанса и трябва да го задържа, ще го държа. Защото за мен е много важно да играя, да съм част от Манчестър Юнайтед.

"Мислех, че като пристигна ще съм титуляр, но когато дойдох аз видях 25 човека, които се борят за място и разбрах, че няма да е лесно. Имах слаб мач с Манчестър Сити, но това е в миналото и продължих да работя. Справих се добре да заслужа нов шанс и мисля, че доста време мина откакто играх. 

"Надявам се да съм замесен в титулярите защото е много важно да играеш във всеки мач, на най-добро ниво, защото ако не си на най-високо ниво тогава няма да играеш в следващия мач. Мениджърът има голям избор, 5 или 6 човека на тази позиция и сега аз знам какво мога да направя добре и какво не направих добре в миналото. Така че знам как да помогна на тима и ще дам всичко от себе си."

  Сподели
92