Фелън: Полуфиналът с Юнайтед е специално събитие за мен


Н. Гавазов

Фелън: Полуфиналът с Юнайтед е специално събитие за мен

Бившият футболист и треньор на Манчестър Юнайтед Майк Фелън, който сега е начело на Хъл Сити, коментира резултатите от жребия за полуфиналите на Купата на Лигата, който изправи "тигрите" срещу "червените дяволи".

"Очаквахме, че ще получим голям отбор, но попадането ни точно на Юнайтед е забележително и ние с нетърпения ще чакаме тези мачове през следващия месец. Това е специален жребий. Добрахме се до полуфинала, този отбор не е достигал толкова високо, така че се движим в правилното направление. Нашите играчи могат да се гордеят с това и с това, че ще преминат тест, изправяйки се срещу Манчестър Юнайтед", заяви Фелън.

"Лично за мен това също ще е специално събитие, тъй като проведох на "Олд Трафорд" голяма част от своята кариера, като играч и треньор. В началото на годината имаме още един мач с Юнайтед в рамките на Висшата лига, така че ние два пъти ще пътуваме до там за кратък период от време. Но засега тези мачове са на милиони мили от нас, тъй като до тогава има да се играят много важни двубои", каза още наставникът на "тигрите".

 

  Сподели
47