Мхитарян: Такива победи подобряват атмосферата в отбора


Н. Гавазов

Мхитарян: Такива победи подобряват атмосферата в отбора

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Хенрих Мхитарян даде коментар след победата с 4:1 над Уест Хем в петия кръг на Купата на Лигата. Както е известно, арменецът се отчете с дубъл в мача и бе избран за Играч на срещата.

"Радвам се на яркото представяне на отбора и на своята игра. Ние свършихме добра работа. Стараехме се да победим, защото в неделния мач с Уест Хем не постигнахме положителен резултат. Но този път всичко се получи и много се радваме", заяви Мхитарян.

"Разликата е в това, че в неделя не успяхме да се възползваме от положенията си. Но този път го направихме, може би повече, отколкото ги имахме. Вкарахме четири гола, можеше и повече да отбележим. Мисля, че бързият преход от отбрана в атака бе великолепен. Нужно е да продължаваме да работим и да се готвим за мача срещу Евертън", каза още арменецът.

"Понякога след мачовете се чувстваш изморен, но това е приятна умора, тъй като всичко си свършил на терена и си доволен от работата си. Сега също сме изморени, но сме доволни. Винаги е приятно да се побеждава, тъй като ти се възстановяваш по-бързо. Отборът има повече радост в съблекалнята, а това способства за добрата атмосфера", добави Мхитарян.

 

  Сподели
42