Тери се надява на нов договор с Челси


Н. Гавазов

Тери се надява на нов договор с Челси

Капитанът на Челси Джон Тери изрази надежда, че ще успее да заслужи нов договор със своя клуб. Напомняме, че в самия край на миналия сезон "сините" все пак предложиха на Джон да продължи своето пребиваване на "Стамфорд Бридж" за поредните 12 месеца.

Сега обаче това ще е много трудно. Причината е, че в момента Тери отново е контузен, освен това Антонио Конте няма никакви намерение да мени състава, който спечели последните си седем мача във Висшата лига. В добавка не утихват слуховете за желание на италианския специалист да привлече нов играч в центъра на защитата.

Джон обаче е на мнение, че все още може да бъде полезен на Челси и не възнамерява да завършва своята кариера. Но Тери не знае, дали клубът ще иска да продължи сътрудничеството си с него.

"Продължавам да искам да играя още няколко години, но не знам, дали ще е Челси или някъде другаде зад граница. Възможни са варианти. Имам договор с Челси за този сезон, а какво ще е по-нататък, това ще покаже времето. В процес съм на получаване на треньорски лиценз. Не знам, дали искам да тренирам, но искам да завърша треньорски курсове", заяви Тери.

 

  Сподели
156