Клоп: Засега не възнамеряваме да купуваме когото и да е


Н. Гавазов

Клоп: Засега не възнамеряваме да купуваме когото и да е

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разказа за тънкостите в трансферната стратегия на мърсисайдци и заяви, че клубът няма да купува нови играчи през зимата, независимо от травмата на Филипе Коутиньо.

"Провеждаме няколко часа на ден в тренировки, но аз харча за работа много повече време, отколкото за тренировъчния процес. Ние правим различни неща през това време. И някои от тези неща се състоят в следенето на пазара, наблюдаване на това какво се случва наоколо, наблюдаването на перспективните играчи от първенства, които не можем често да гледаме. Това е, което правим постоянно. Това не значи, че възнамеряваме да купим някого, това се прави, за да сме в течение на нещата", заяви Клоп.

"Това е подготовка за ситуацията, която може да се случи през следващия трансферен прозорец. На практика, аз мислех и за травмата на Коутиньо, но това не означава, че ще подпишем с някого. Може би сега няколко млади момчета ще получат шанс след травмите на другите играчи. В такъв случай няма да подписваме с когото и да е. Трансфер ще има само при положение, че решим, че на състава е нужен още един играч. Иначе - не", каза още немецът.

 

  Сподели
58