Шварцер: Челси ще е фаворит срещу Сити


Н. Гавазов

Шварцер: Челси ще е фаворит срещу Сити

Вратарят Марк Шварцер е на мнение, че Челси ще бъде фаворит при гостуването си на Манчестър Сити на 3 декември. Напомняме, че възпитаниците на Антонио Конте победи Мидълзбро като гост благодарение на единствения гол на Диего Коща. Така "сините" продължиха своята победна серия до шест мача и сега еднолично оглавяват Висшата лига.

Челси навлиза в труден период - дерби с Тотнъм на "Стамфорд Бридж", а след това и пътуване на Сити. Шварцер вярва, че отборът достойно ще изиграе тези два мача, в които ще влезе в статута на фаворит.

"Пред Челси има два мача, в които, отчитайки тяхната текуща форма, те влизат в статута на фаворит. Определено са фаворит в първата среща, срещу Тотнъм. А в лицето на Сити ще имат съперник, който към момента не е толкова добър, както на старта на сезона. Към момента е много трудно да победиш Челси, тяхната форма говори сама за себе си. Разбира се, това ще е друг двубой, тъй като се отправяш на гости на Манчестър Сити, двата отбора претендират за титлата. Но този път статистиката от предишните срещи не е особено важна. Челси ще е абсолютно уверен в себе си в тези двубои", заяви Шварцер.

 

  Сподели
140