Венгер се глобил с 10 000 паунда


Н. Гавазов

Венгер се глобил с 10 000 паунда

Бившият полузащитник на Арсенал Рей Парлър разказа, че веднъж мениджърът на отбора Арсен Венгер е глобил сам себе си с 10 000 паунда за нарушаване на дисциплината по време на тренировка.

"Веднъж той обясняваше нещо и мобилен телефон започна да звъни. Скоро след това започнаха едновременно да звънят още четири телефона и търпението му се изчерпа", спомня си Парлър.

"Всички да чуят! Повече никакви телефони. Следващият, чийто телефон започне да звъни, ще бъде глобен с 10 000", цитира бившият играч думите на Венгер.

"И той бе сериозен. Заради това всички веднага си изключиха телефоните. След това стана тихо. Никой не говореше, това стана време за отпускане и медитация", продължава Рей.

"И в това време започна да звъни телефон. Само два дни след заплахата му за глоба от 10 000 паунда. Момчетата изпаднаха в паника. "На кого е телефонът?" - попита Арсен. Никой бе знаеше. Момчетата уверяваха, че не са техните. "Добре, значи трябва да е моят", - каза тогава Арсен", припомня си Парлър.

"Той отиде до чантата и наистина се оказа, че това е неговият телефон. на лицето му се появи голяма усмивка. "10 000 паунда от мен", - каза Венгер". Това бе наистина много мило. Той има невероятен характер. Обожавам го заради тези детайли", завършва бившият играч.

 

  Сподели
105