Мкхитарян: Заслужавам да съм титуляр в Юнайтед


И. Ангелов

Мкхитарян: Заслужавам да съм титуляр в Юнайтед

Хенрих Мкхитарян вярва, че той трябва да е ключов играч за плановете на Жозе Моуриньо в Манчестър Юнайтед. Арменецът така и не успява да намери регулярно място сред титулярите на отбора след трансфера си от Борусия Дортмунд това лято, като до момента той е стартирал среща на тима само веднъж. 

"Зная, че мога да успея в Манчестър Юнайтед и искам да покажа на всички, че заслужавам да съм ключов играч в този отбор. Няма разочарования за мен, само предизвикателства. Никога не спирам и не се предавам когато срещна препятствие, просто продължавам докато не постигна целта си. Днес не получавам достатъчно време в игра, така че ще правя каквото мога за да убедя щаба, че заслужавам шанс за изява. Ще работя здраво и това ще се отплати.

"Относно Моуриньо, надявам се да мога да науча много от него. Той е треньор с фантастичен рекорд. При Клоп получавах доверие и шанс да играя в отбора, той ме направи един от ключовите си играчи и работи много за психическата ми нагласа. Тухел откри всичките ми качества и ми даде много увереност, и нещата се случваха естествено. Чувствах се сякаш летя и бях свободен в движението си по терена."

  Сподели
93