Селюк: Няма да се извиня на Гуардиола


Н. Гавазов

Селюк: Няма да се извиня на Гуардиола

Агент Дмитрий Селюк, който представлява интересите на полузащитника Яя Туре, заяви, че няма намерение да се извинява на мениджъра на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола. Напомняме, че Туре поднесе извинения от себе си и от хората, които го представляват. По този начин 33-годишният африканец направи важна крачка към евентуалното си завръщане към мачовете на "гражданите".

Селюк обаче не разбира, защо Туре е постъпил по този начин.

"Не съм се извинявал. Искаме мир, но няма да се извиня. За какво трябва да се извиня? Може Туре да се е извинил, но не знам защо го е направил. Мисля, че Туре не е имал това в предвид. Той просто иска да се помири с Гуардиола", заяви Селюк.

"Много фенове искат да видят Яя на терена, а Яя иска да помага на Манчестър Сити в постигането на добри резултати. Играч като Яя, един от най-добрите играчи в света и с много голяма заплата, обикновено не се оставя извън отбора. Той трябва да играе", каза още агентът.

"Искаме да установим мир между Гуардиола, Яя и мен, заради феновете, отбора и резултатите. Ще видим какво ще се случи в бъдеще, но сега е важно да се направят крачки за среща един към друг. Гуардиола трябва да направи следващата крачка, защото ние вече направихме своята крачка. Яя два пъти е печелил титлата, този отбор е в сърцето му. Той е легенда в историята на този клуб. Повече няма какво да кажа. Направихме крачката и сега ще чакаме да видим, как Гуардиола ще постъпи", завършва агентът.

 

  Сподели
139