Брайън Робсън: Мисля, че цената влияе на Погба


Н. Гавазов

Брайън Робсън: Мисля, че цената влияе на Погба

Бившият полузащитник на Манчестър Юнайтед Брайън Робсън сподели своето мнение за играта на Пол Погба в лагера на "червените дяволи".

"Мисля, че цената може да влияе на Погба. Виждал съм много футболисти, които са имали нужда от време за адаптация и които след известно време са се връщали на своето ниво. Мисля, че той нормално се справя. Но това е нормално само към дадения момент, ние знаем, че Пол може да действа по-добре. Това е истински талантливо момче, той ще придобие увереност и ще започне да получава удоволствие от футбола, когато отборът започне да показва футбол", заяви Робсън.

"Ако се върнем към ситуацията, когато подписаха с мен за рекордните тогава 1.5 милиона паунда, то тогава аз влагах прекалено много усилия, правех това, което обикновено не вършех. Но си върнах формата, когато се отпуснах. Мисля, че Пол трябва да направи същото, да получава удоволствие от футбола и да не мисли за стойността на трансфера. Убеден съм, че тогава той ще се върне на нивото си, защото той има всички качества", каза още бившият играч на Юнайтед.

 

  Сподели
167