Карагър: Роналдо повече ще се радва на Златната топка, отколкото на ШЛ


Н. Гавазов

Карагър: Роналдо повече ще се радва на Златната топка, отколкото на ШЛ

Бившият защитник на Ливърпул, а сега футболен експерт Джейми Карагър сподели мнение за нападателите Кристиано Роналдо и Лионел Меси.

"През последните години един въпрос бе постоянен: Роналдо или Меси - към кой лагер принадлежиш? Бяха публикувани претендентите за "Златната топка" и Роналдо има най-големи шансове да получи приза за пети път (Б.ред. за четвърти). Подкрепям това, което каза Арсен Венгер. Той заяви, че не обича индивидуалните награди, защото някои футболисти повече мислят за себе си, отколкото да се концентрират върху отбора", написа Карагър в колонката си в Daily Mail.

"Тези коментарии не се отнасят до Меси. Убеден съм, че той обича да печели индивидуални награди и се гордее със своите пет "Златни топки", но той е отборен играч. Това се вижда от начина му на празнуване със Суарес, Неймар или някой друг от Барселона. Но Роналдо? Имам чувството, че той повече би се радвал, ако спечели "Златната топка", отколкото спечелване на Шампионска лига", продължава експертът.

"Вземете мачът с Атлетик. Не можах да сдържа смеха си, когато Роналдо апелираше за засада след гола на неговия съотборник Мората. Някои негови приятели се опитаха да го защитят, казвайки, че Роналдо неправилно е интерпретиран, но вижте снимките. Има разлика между Меси и Роналдо. Не крия в кой лагер съм. Всеки път - в лагера на Меси", завършва Карагър.

 

  Сподели
58