Анри: Ибра има силите да излезе от дупката


Н. Гавазов

Анри: Ибра има силите да излезе от дупката

Бившият нападател на Арсенал Тиери Анри е на мнение, че нападателят на Манчестър Юнайтед Златан Ибрахимович ще се справи със сегашната си голова суша.

"По-рано всички въпросителни бяха свързани с Жозе Моуриньо и Уейн Рууни, а сега се появиха и за Златан Ибрахимович. Той за първи път в кариерата си се оказва в такава ситуация. Обикновено всички въпроси към себе си е отправял в мрежата на противника, сега му се налага да се справя с тази ситуация. Знам характера му и желанието да реши проблема, така че за него ще е по-добре, възможно най-бързо да направи това", заяви Анри.

"Понякога е нормално да не вкарваш, когато отборът побеждава. Но той разбира, че е изпуснал отлични положения във важни мачове. Разбира се, че това влияе, но бих посъветвал Юнайтед да продължава да залага на него, защото той все още е силен футболист. По-рано наистина не се е сблъсквал с такова нещо и той трябва да намери решение, тъй като на отбора са нужни голове. Дали това влияе върху серията му? Да, той също е човек. Но има всички психологически качества да се справи с това", каза още французинът.

 

  Сподели
157