Ибра: Много от Сити станаха фенове на Юнайтед след срещи с мен


Н. Гавазов

Ибра: Много от Сити станаха фенове на Юнайтед след срещи с мен

Нападателят на Манчестър Юнайтед Златан Ибрахимович в навечерието на срещата с Манчестър Сити от осминафиналите на Купата на Лигата сподели мнение за съперника.

"Ние не можем да изменим резултата в мача с Челси, но ние можем да се представим в предстоящата среща. Отново имаме възможност да играем срещу Сити у дома. Не действахме добре в миналия мач, трябва да променим това, да победим и да продължим напред в Купата. Вярваме в себе си и в това, което правим, а това е най-важното", заяви Ибрахимович.

"Сити има добри играчи, те знаят какво правят, но и ние знаем какво да правим. В такива мачове е приятно да участваш. Разбира се, за мен е ново дербито на два градски съседа и това, че всеки иска да стане главен в града. Но имам голям опит с участие в такива мачове, играл съм в подобни двубои в Европа. Това са горещи мачове", каза още шведът.

"Много пъти съм побеждавал в него, за това се надявам, че и този път ще съм победител. Феновете на Сити? Срещнал съм се с много фенове на този отбор и след тези срещи те станаха фенове на Юнайтед", каза още Ибрахимович.

 

  Сподели
114